startpagina

Over mij

Mijn foto
Vrouw van manlief, Steven. Mama van 2 hevige kids. Inias, 5jaar(sept 2006) en Ilena (april 2010). Zus van creatieve broer. Schoonzus van ruimtevisser. Tante van 4 kids. Georganiseerd, lijstmakend,ordelijk,onzeker stresskieken. Creatief met fimo en sinds kort met naaien. Bouwperikelen, kinderen en nog zo veel meer.

zaterdag 24 maart 2012

Pimp je ramen eens

Met Window Color kan je leuke dingen maken. Je kan je ramen dan mooi versieren volgens de seizoenen en/of gebeurtenissen. Kerst, valentijn, pasen,... En nadien haal je het er gemakkelijk weer af. Of je kan ook een soort van mobiel maken (kijk maar naar de valentijnsbeertjes). Je gebruikt dan harde plastiek (bvb wat je gebruikt voor slides). Als het droog is, knip je uit en maak je er een gaatje in.
Voor de afbeeldingen gebruik ik vaak kleurplaten die je van internet kan afhalen. Je moet er wel opletten dat het eenvoudige tekeningen zijn.

De Paashaas heb ik samen met Inias gemaakt voor bij hem in de klas. Het is ondertussen traditie dat wij iets maken voor op de deur. (kerst, valentijn, pasen,...)

Ik vond hem zo lief.

Valentijnsbeertjes aan een tak. Naargelang de gebeurtenis hang ik er iets anders aan. Daarom niet altijd iets van Window Color.  bvb vlinders van wc-rollen gemaakt.

De laatste aanwinst. Voor pasen.


In februari was ik jarig. En kijk eens wat ik van manlief krijg. Hebben jullie tips?????

Ik gebruik nu het oude van mijn mama. Maar als we (ooit) verhuizen moet ik dat achter laten.


En ook nog even laten weten (vele zullen het al weten) dat juffertjeuil een give away heeft. En vergeet vooral niet te kijken op haar web-shop. Ze heeft daar prachtige stofjes.
Dus waag jullie kans!

3 opmerkingen:

 1. Dat is knap!!Ik wist niet dat je dat zelf kon maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gemaakt!
  En die cadeau van je man is ook niet mis!
  Ik naai met een Brother Innov-is 10 en ben daar heel tevreden van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke producten zijn dit. Bij www.posterwand.com hebben ze een heel groot assortiment om je huis te decoreren met dit soort producten.
  Denk eens aan de deur van de kinderkamer, het raam in de douche. Er is echt van alles mogelijk met stickers.

  BeantwoordenVerwijderen