startpagina

Over mij

Mijn foto
Vrouw van manlief, Steven. Mama van 2 hevige kids. Inias, 5jaar(sept 2006) en Ilena (april 2010). Zus van creatieve broer. Schoonzus van ruimtevisser. Tante van 4 kids. Georganiseerd, lijstmakend,ordelijk,onzeker stresskieken. Creatief met fimo en sinds kort met naaien. Bouwperikelen, kinderen en nog zo veel meer.

vrijdag 7 oktober 2011

Vanalles wat

Het is wel al begin oktober, maar ik laat toch nog een paar dingen zien die ik tijdens de grote vakantie heb gemaakt.
Het is een beetje vanalles.

Een broek volgens het made-patroon. Eentje die niet afzakt

Memobord (petitefee) voor op Inias zijn kamer in het nieuwe huis (ooit)

Rokje voor Ilena met oude t-shirts van mij. Kijk hier maar eens.Het is schots een scheef. Toch al complimentjes gekregen.

Memobord voor IlenaEen rok voor mezelf. Het 1ste dat ik voor mezelf heb gemaakt. En hij zit heel gemakkelijk.Ik heb ook nog wat t-shirts gemaakt. De juf van Inias dacht dat ze van de Hema kwamen en wilde ze ook gaan kopen voor haar zoons. Ze komen ook wel van de Hema maar dan zonder iets op. Ik vond het een geweldig compliment. Goed voor mijn zelfvertrouwen wat op te krikken.
Ik had toch een vraagje aan diegene die ervaring hebben met flockfolie: bij mijn blijft het niet altijd even goed plakken. Het komt heel vaak los. Wat kan ik hier aan doen??????
Voor Inias

Voor het nieuwe zusje van een vriendje van Inias

Voor Noa (dat zusje) dus
Gisteren nog een broek voor Inias gemaakt. In de winkel zijn ze of te kort maar goed van taille of veel te breed. En dan kan je wel die elastiek wat aantrekken maar die knopen doen pijn bij hem. Dus ben ik een tijdje terug opzoek gegaan naar een patroontje voor een broek die goed zit. En gemakkelijk te maken is.
Hier kwam ik het geschikte patroon tegen. Ik gebruik volledig hetzelfde patroon alleen wat langer.
Dit is al de 3de broek. Een stofje voor de 4de broek ligt klaar. Voor Inias mag het wel niet te kleurrijk zijn.
En nog eentje die niet afzakt.

6 opmerkingen:

 1. Amaai zo mooi!!!Is dat niet moeilijk om dat schoon te knippen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwh zeg! Zoveel moois! Ik zie veel prachtige dingen: de broeken, het memobord, het rokje,... Die rok voor jezelf vind ik ook heel geslaagd!
  Je hebt weer leuke tshirts geflockt! Die Bambi is super cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen heb je gemaakt!! Gaaf die broek met uilenzakken, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij bent wel een gekkie met je punt 4 van je ik-ben-getagd top10! Hoezo durf je niet trots te zijn? Het is bewonderenswaardig mooi wat je maakt! Ik ben fan van de luchtballon!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waw, die memoborden zijn super! en de rest is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vanwaar heb je de tekening met de maan? Onze kleinste is namelijk weg van de maan en ik eb net flockfolie gekocht. Gr Lore

  BeantwoordenVerwijderen