startpagina

Over mij

Mijn foto
Vrouw van manlief, Steven. Mama van 2 hevige kids. Inias, 5jaar(sept 2006) en Ilena (april 2010). Zus van creatieve broer. Schoonzus van ruimtevisser. Tante van 4 kids. Georganiseerd, lijstmakend,ordelijk,onzeker stresskieken. Creatief met fimo en sinds kort met naaien. Bouwperikelen, kinderen en nog zo veel meer.

maandag 10 oktober 2011

Rokje

Ook ik ben naar het stoffenspektakel geweest in Hasselt. Zo veel keus en zo druk. Ik hou echt niet van die drukte. Je kan dan echt niet op je gemak kijken en kiezen.
Ik vind het ook heel moeilijk om stof te kopen als ik nog niet weet wat ik ga maken. Hoe doen jullie dat???? Als je nog niet weet wat je gaat maken, hoe weet je dan hoeveel je nodig hebt??


Dit kocht ik er wel.(En nog eentje voor een broek voor Inias) Ik ben  helemaal weg  van het stofje. En heb al spijt dat ik er niet meer van heb gekocht.
Ik heb er een rokje van gemaakt voor Ilena.

Het is een patroontje van Knippie (de laatste) maar zonder de onderrok. De boordstof is van een stuk t-shirt van Ilena.

4 opmerkingen:

 1. Prachtig rokje en een heel leuk stofje!
  Ik vond 't ook veel te druk. Ik kan daar niet goed mee overweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik een stof kies, weet ik meestal wel al wat ik ermee zal doen. Een rok voor mijzelf, een broekje voor Yane,... en dan weet ik ongeveer hoeveel stof ik nodig zal hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtig stofje!! Je dochter staat er héél mooi mee ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, heel herkenbaar! Ik sla compleet op slot als ik in een stoffenwinkel met veel keuze sta. (lang leve de lieve mensen die mij hun restjes stof doneren; dan hoef ik zelf niet te kiezen haha!)

  BeantwoordenVerwijderen