startpagina

Over mij

Mijn foto
Vrouw van manlief, Steven. Mama van 2 hevige kids. Inias, 5jaar(sept 2006) en Ilena (april 2010). Zus van creatieve broer. Schoonzus van ruimtevisser. Tante van 4 kids. Georganiseerd, lijstmakend,ordelijk,onzeker stresskieken. Creatief met fimo en sinds kort met naaien. Bouwperikelen, kinderen en nog zo veel meer.

woensdag 28 september 2011

Uitgekozen!

Ik beschouw het als een compliment dat Pluisje met heeft uitgekozen om 10 dingen over mezelf te vertellen.


 1. Ik mijn blog wat wil aanpassen qua uiterlijk. Maar ik een echte computernul ben. En ik wacht op mijn helpdesk (manlief) die voor het moment gene tijd heeft. Dus jullie zullen het even moeten doen met een blog die in de verbouwingen zit.
 2. Ik geen koffie, thee, alcohol (dat laatste tot grote spijt van mijn grootvader) lust.Wel chocomelk(soya). En ik me precies nog in de kindfase bevind. 
 3. Ik jaloersheid iets verschrikkelijks vind. Maar het met toch niet vreemd is. Jaloers op andere bloggers die veel mooiere dingen maken dan mij. Maar dat ligt waarschijnlijk aan iets anders (kijk punt 4)
 4. Ik helemaal geen zelfvertrouwen heb. Andere kunnen het beter denk ik. Ik heb schrik om te falen. Dus ik durf eigenlijk ook niet zo veel te laten zien op mijn blog (wie wacht daar nu op).
 5. Ik mijn kindjes ontzettend graag zie. Maar ook heel blij ben als ze op school/crèche/bed zijn.
 6. Ik heel graag lees, tv kijk.
 7. Ik jaloers (ik zei het al: het is me niet vreemd) ben op mensen die nog vanalles kunnen. Werken, huishouden, kinderen, hobby's,... En ik door cvs thuis ben en over alles wat ik ga doen, moet nadenken over de gevolgen. 
 8. Ik veel te graag snoep 
 9. Ik graag 3 halve dagen in de voormiddag zou willen werken. Dat is het maximum dat ik aankan. Maar dat het heel moeilijk is om de vinden. Kijk ook hier weer naar punt 4.
 10. Ik een echt stresskieken ben. Waardoor mijn hoofd nooit stilstaat. En ik wel wil weten waar de uitknop staat.
Zo. Ik kan natuurlijk nog veel meer schrijven. Maar een beetje mysterie is nog altijd wel fijn. Stille waters....

Oh, Ja, ik was bijna vergeten dat ik er 5 andere moet aanduiden.
En dit zijn ze geworden:

 1. ruimtevisser
 2. mamarleen naait, kookt, bakt, leeft en geniet 
 3. maarnietvangrijs
 4. elisanna 
 5. joppe 
(ik krijg mijn icoontje niet goed, maar geen zin om er verder aan te prutsen)

6 opmerkingen:

 1. Oh jawel, laat nou zien laat nou zien op je blog, dat willen we dus wél graag zien! Niet nodig om geen zelfvertrouwen te hebben!!
  Heel erg bedankt voor het taggen, ik vind het een eer! Ik laat de tag alleen wel liggen als je het niet erg vindt, omdat ik er nog niet uit ben hoe persoonlijk ik mijn blog wil laten zijn. Momenteel blijf ik vrij anoniem namelijk, ik ben zelf geen onderwerp op mijn blog. Hopelijk vind je dat ok!
  Groetjes, Sacha (maarnietvangrijs)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laat al je mooie dingen maar zien !!!Zo krijg je ook weer wat meer zelfvertrouwen!!!En je moet denken !WAT JE ZELF DOE JE MEESTAL BETER!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat al je mooie dingen maar zien !!!Zo krijg je ook weer wat meer zelfvertrouwen!!!En je moet denken !WAT JE ZELF DOE JE MEESTAL BETER!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @maarnietvangrijs: ik vind het helemaal niet erg. Je moet doen waar je je het beste bij voelt. Ik ben al heel blij dat je je schitterende creaties met ons wilt delen.

  BeantwoordenVerwijderen