startpagina

Over mij

Mijn foto
Vrouw van manlief, Steven. Mama van 2 hevige kids. Inias, 5jaar(sept 2006) en Ilena (april 2010). Zus van creatieve broer. Schoonzus van ruimtevisser. Tante van 4 kids. Georganiseerd, lijstmakend,ordelijk,onzeker stresskieken. Creatief met fimo en sinds kort met naaien. Bouwperikelen, kinderen en nog zo veel meer.

zondag 20 maart 2011

EINDELIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eindelijk is het zo ver. Ik ben al heel lang aan't zeggen dat ik een blog ging maken. Dankzij  (positief bedoelt) mijn schoonzus heb ik het begrip "blog" leren kennen. Ik zit al weken vol bewondering andere blogs te lezen. En ja, ik wilde ook. Maar daar kwam mijn onzekere zelf weer naar boven. Wie leest het, kan ik het wel, heb ik wel iets interessants te schrijven, taalfouten en nog vele andere maalgedachten.
Maar dankzij Kr (die elke 2 weken naar mijn gezaag luistert) heb ik de moed dan toch gevonden.
Hier is het dan!!!!!!

En nu ga ik slapen. Morgen staan mijn kids in alle vroegte weer aan mijn bed te zagen. Alé, de oudste toch (de ander kan nog niet lopen en gelukkig nog niet zelf uit haar bedje) of hij naar beneden mag. En ik heb mijn schoonheidsslaapje hard nodig. (later meer daarover).

Mijn eerst berichtje zit erop. WAW!!!! Maar mijn blog is nog in progress.

Tot de volgende.....

3 opmerkingen:

 1. Zo uw eerste reactie is binnen! Nu verwacht ik er ook wel één van u;-)

  k

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je nieuwe blogje! Ik kijk er al naar uit de rest te lezen! ;o)
  Vx
  Ps als jij al denkt te sukkelen met blogjes schrijven, ik sukkel zelfs met reacties op blogjes... :-sss dit is de ...ste poging, misschien lukt het deze keer!

  BeantwoordenVerwijderen